Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Επιτραπέζιο με κάρτες των....Illuminati

Το βίντεο που ακολουθεί, δείχνει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που δημιουργός του είναι ο Steve Jackson. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να "κυριαρχήσεις" τον κόσμο, με διάφορες μεθοδεύσεις και "κόλπα" χρησιμοποιώντας τις ιδιότητες της κάθε κάρτας. Το παιχνίδι αυτο ονομάζεται Illuminati The Game Of Conspiracy. Η πρώτη κυκλοφορία αυτού του παιχνιδιού με κάρτες ξεκίνησε το 1982 όπου έκανε ρεκόρ πολήσεων στην Αμερική.

Το όλο τρομακτικά περίεργο είναι ότι, στην κάθε κάρτα που αναγράφονται οι ιδιότητες(abilities) και φέρουν μία εικόνα σε σκιτσογραφία, απεικονίζονται δίαφορες καταστροφές και μεθοδεύσεις....οι οποίες συνέβησαν στην πραγματικότητα τα επόμενα χρόνια μετά την έκδοση αυτού του τερατουργήματος.

Θα δείτε παραδείγματα, όπως η τρομοκρατική ενέργεια στους δίδυμους πύργους, φυσικές καταστροφές, πολιτικές διαφθορές κτλ.


Γιατί λοιπόν ο δημιουργός έβαλε όλα αυτά στους κανόνες του παιχνιδιού και μάλιστα με τέτοια ακρίβεια γεγονότων; Συμπτωματικά; Δεν νομίζω, γιατί δεν γίνεται συμπτωματικά να πέφτεις 100 στα 100. Άρα πολύ απλά ήξερε. Το ερώτημα είναι, γιατί δημιούργησε αυτό το παιχνίδι;

Μπορείτε να μπείτε και στην σελίδα του δημιουργού εδώ και να καταλάβετε ποιός ακριβώς είναι και τί αντιπροσωπεύει.

Οι κάρτες που δείχνει το βίντεο, είναι αυτές που μπήκαν σε κυκλοφορία το 1995.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου