Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Γ.Γκιόλβας και Μπέβατρον (BINTEO)




Σ'αυτό το βίντεο θα δείτε πώς περίπου δουλεύει η εφεύρεση του Γ. Γκιόλβα, γνωστή με την κωδική ονομασία του ως ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ. (Κανόνι πλάσματος - Φορτισμένα ιόντα που "εκτοξεύονται" με τρομερή ταχύτητα και τεράστια ενέργεια)




Σ'αυτό το βίντεο θα δείτε υλικό της NASA απο την αποστολή STS-48 στο οποίο τραβήχτηκε αυτό το καταπλήκτικο υλικό.

Παρατηρήστε το ιπτάμενο αντικείμενο που προορισμός του είναι ο πλανήτης μας, πώς ξαφνικά αλάζει κατεύθυνση ενώ μερικά κλάσματα δευτερολέπτων φεύγει μία ακτίνα με φοβερή ταχύτητα που όπως φαίνεται είχε ως στόχο αυτό το αντικείμενο.

Οι ομοιότητες των ιδιοτήτων του ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ και αυτής της ακτίνας είναι...ίδιες. Το ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ ήταν ανακάλυψη του Γεώργιου Γκιόλβα(που έπειτα απο προδωσία της τότε κυβέρνησης, ξεπουλήθηκε στους εβραίους και έπειτα δώθηκε στις ΗΠΑ και τα εύσημα τα πήραν ο Edwin McMillan και ο Edward Lofgren  οι οποίοι απλά αντιγράψαν τα σχέδια του Γκιόλβα), μεγάλος εφευρέτης και πραγματικά φοβερό μυαλό. ΕΔΩ για να μάθετε γι'αυτόν. Διαβάστε πώς η τότε Ελληνική κυβέρνηση, ξεγέλασε αυτόν τον άνθρωπο θαύμα, και πώς πρόδωσε τα υπέρτατα μυστικά της χώρας, όπως και επίσης πως "πούλησε" την άμυνα της χώρας στους εβραίους.

2 σχόλια:

  1. παραλλαγη του υπερ-οπλου ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ,,βελτιωμενο με εξαιρετικα ευαισθητο εξοπλισμο καθως και GPS,μπηκε σε λειτουργια τουλαχιστον εδω και 3 χρονια.Εντος κατοικημενης περιοχης(-ες) Αθηνων,και με εμβελβια,αν γινει συζευξη με RF μεσω δορυφορου πανω απο 700km.Και στρεφεται εναντιων ελληνων πολιτων (ως πειραματοζωα).θα επικοινωνησω ξανα μαζι σας λογο ασφαλειας,οπως ειναι ευνοητο!!!!














    ΑπάντησηΔιαγραφή