Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Έκτακτο παράρτημα!!!

Σύμφωνα με σοβαρές πληροφορίες, εντοπίστηκε ο αρχιπατριώτης Έλληνας GAP, να μετέχει σε μουσικό βίντεο του DJ Khaled όπου διακρίνεται το γνωστό "λεφτά υπάρχουν" και τα οποία αυτό το καταπληκτικό "παιδί" του λαού, τα συνυσφέρει για να καταφέρει να μειώσει το έλλημα της χώρας. Η δουλειά του όπως και θα δείτε είναι εξαιρετικά κοπιαστική, μιάς και σε μιά τέτοια επένδυση, η τύχη αν μη τι άλλο, είναι σοβαρός παράγοντας. Με το ακόλουθο βίντεο ντοκουμέντο που ακολουθεί, καταρίπτονται οι φήμες περί του Πρωθυπουργού ότι περνάει καλά σε νησί της Ελλάδας και ότι δεν τον αφήνει το Λιμενικό να παρευβρεθεί σε κηδείες λόγο ότι έχει "καταιγίδες και τσουνάμι" με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αποπλεύσουν τα καράβια...βλέπετε τα ελικόπτερα και τα αεροπλάνα και αυτά είναι ακινητοποιημένα, λόγω του ότι μετεωρίτες και τεράστια χιονώπτωση εμποδίζει το ομαλό πέταγμα.

Επίσης ειδικόι συνηστούν, να αποφύγουν οι τουρίστες τις πτήσεις στα νησιά, μιάς και σμήνος με ιπτάμενα πράσινα άλογα, γυροφέρνουν. Το ακόλουθο ντοκουμέντο, είναι μια προφανής διάψευση των όσων λέγονται κατά του GAP και των σκληρά εργζόμενου προσωπικού του.

(Τα παραπάνω και τα παρακάτω, είναι κείμενα προϊόν φαντασίας, όπως και τα παρακάτω βίντεο, και ουδεμία σχέση έχουν με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις. Κάθε ομοιότης με γνωστά ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ πρόσωπα, είναι απλά μια τρομερή σύμπτωση, και δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα...όπως και οι γνωστές ατάκες "Λεφτά υπάρχουν" ή το "Μαζί τα φάγαμε")






Επίσης παρακάτω, μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε την επόμενη κινηματογραφική επιτυχία του δημάρχου, η οποία σύντομα θα είναι στις αίθουσες, υπο την ευγενική χορηγία της Τούρκικης βιμηχανίας κινηματογράφου.  
Επίσης: Οι πρώτοι 100.000 που θα σχολιάσουν στο μπλόγκ του μεγάλου αυτού ηθοποιού, κερδίζουν απο 10 CD ο καθένας με τον τίτλο "Μάθετε Τουρκικά σε 8 ώρες, αλλιώς την γαμήσατε", για να παρακολουθήσετε την νέα αυτή ταινία χωρίς ελληνικούς υπότιτλους, ώστε αυτομάτως να μπείτε στην λίστα κλήρωσης του Αλί Πασά Κουρκούτ, στην οποία θα αναδειχθούν οι επόμενοι υποψήφιοι που θα ξεπουλήσουν και τα εναπομέινοντα μέρη αυτής της χώρας στους γείτονες μας, για μία βίλα, κώτερο, αυτοκίνητο και πολλά ακόμα πλούσια δώρα, χωρίς να αισθάνονται ίχνος ανηθικότητας και ντροπής.

Ακολουθεί το τρέιλερ της μεγαλύτερης υπερπαραγωγής του αιώνα!





Πηγές: taxalia.blogspot.com και www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου