Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Κλείνει το Facebook στισ 15 Μαρτιου???

Αν μην τι άλλο αυτό τριγυρναέι στο ίντερνετ τον τελευταίο καιρό...το φημισμένο και γνωστό σε όλους social networking ονόματι Facebook..κλείνει! Ο πρόεδρος της εταιρίας Mark Zuckerberg ανακοίνωσε (σύμφωνα με φήμες) ότι θέλει την "παλιά του ζωή" πίσω και να βάλει τέλος σε αυτήν παράνοια...


Ύστερα απο e-mail του CNN στον διευθυντή επιχειρησιακής επικοινωνίας της εταιρίας larry Yu, η φήμη διαψεύστηκε, και μάλιστα ο ίδιος κύριος ζήτησε στον CNN  να τους "βοηθήσουν" να σταματήσει αυτή η "ανοησία".

Ο ίδιος μάλιστα υποστηρίζει ότι δεν παρέλαβε σχετική οδηγία ή αλλιώς "MEMO" όπως το λένε στις ΗΠΑ.

Θεωρώ απολύτως φυσιολογικό να μην κλείσει μιας και η αξία της εταιρίας έχει υπολογιστεί σε ύψος 50ΔΙΣ Δολλαρίων. Οπότε και να ήθελε ο Mark Zuckerberg να το κλείσει σίγα μην τον αφήνανε τα "κοράκια", και ειδικότερα σίγα μην τον αφηνε η D.A.R.P.A, η C.I.A το F.B.I  και όλη αυτή η "κλίκα", γιατί εκτός απο χρηματικά κίνητρα να μην ξεχνάμε ότι το Facebook αποτελεί ισχυρό όπλο στα χέρια των "ελίτ" για την παγκοσμιοποιήση, αφού είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ βάση (προσωπικών) δεδομένων στον κόσμο, γιατί όπως και αποδείχτηκε, ότι καταχωρείται πηγαίνει και στις παραπάνω αναφερόμενες κρατικές υπηρεσίες των ΗΠΑ...και όχι μόνο.

Η άποψή μου? Όντως ο Mark Zuckerberg θέλει να το κλείσει δια τον λόγο ότι έχει καταλάβει πάρα πολλά αλλά όπως και είπα πιο πάνω, δεν πρόκειτε τα λαμόγια να τον αφήσουν.

Όλο το άρθρο του CNN μπορείτε να το δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου