Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Εκεί που δεν μπορούν να επέμβουν τα λαμόγια, επεμβαίνουν τα παπαγαλάκια...

Ε.Σ.Α: Και βρόντηξε ο χοντρος: "Να βγεί νόμος να ελέγχονται τα μπλόγκς, τί λέγετε στην τηλεόραση κτλ...." απόλυτη σιγή....Θα μα κλάσεις! Και έτσι έγινε... Και πώς σταματάμε την ΣΩΣΤΗ και ΑΛΗΘΕΣ πληροφόρηση του κόσμου? Αααα το βρήκα. Θα λέμε μαλακίες γι'αυτούς μπας και κάνουμε τίποτα.



Μπααααααααα, ατυχήσατε παπαγαλάκια!!! Δείτε λοιπόν εδώ κυρίες και κύριοι πώς προσπαθούν να λογοκρίνουν ανθρώπους που κάνουνε πραγματικό λειτούργημα κάθε βράδυ με το να βγάζουνε στην φόρα αυτά που δεν βγάζει κανένα άλλο ΜΜΕ (εκτός των μπλόγκ) και τί βλακείες κάθονται και γράφουνε κάτι σάπια μπλόγκ όπως το "τρελοκουνελι" μπάς και τους "κλάσουν"!!!

Μα είμαστε σοβαροί ποιά??? Και τί έγινε αν ένας μαθητευόμενος στο KONTRA CHANNEL παίρνει 200 ευρώ? Σε άλλες εταιρίες για πρακτική δεν δίνουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!!! Και επίσης στον KONTRA πάνε αυτοί που θέλουν να προσφέρουν κάποιο καλό σ'αυτήν την κωλοκοινωνία που ζούμε αν όχι όλοι τους, και οι ηθικές αξίες τους είναι ανώτερες της αμοιβής τους! Όλοι στα σκατά ζούμε κάθε μέρα...Τί δηλαδή, έπρεπε να παίρνουν 1000 ευρώ??? Για συμαζευτείτε παλιό παπαγαλάκια και άντε στα κλουβιά σας να ασχοληθείτε με την Τζούλια και τα βυζιά της Μενεγάκης να αποβλακωθείτε ως συνήθως κάνετε!!!

Διαβάστε εδώ την γελοιότητα...δουλειά δεν είχε ο διάολος...και είπε να γράψει κάτι για τον KONTRA!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου