Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Νέο φορολοικό νόμο απο την κυβέρνηση...με δράκους, τέρατα κτλ. Ισχύουν όμως αυτά;

Ακούσαμε όλοι ότι πλέον έχει τεθεί το νέο φορολογικό σύστημα με δρακόντεια μέτρα που ορίζουν ΚΑΙ φυλάκιση σε περίπτωση φοροδιαφυγής, ψευδών δηλώσεων, πλαστών τιμολογίων κ.α

Φυσικά όλοι πάθανε την πλάκα τους με το τί προβλέπει ο νόμος περί οικονομικών αδικημάτων απο δώ και στο εξής και τρέξαν τώρα όλοι να κάνουν περαίωση, τακτοποιήσεις κτλ. Σωστά ως εδώ; Έλα μου ντέ όμως που το ψάρι απο την ουρά βρωμάει....και φτάνει στο κεφάλι η "μπόχα" του συστήματος!...
Κατά πόσο ισχύει νομικά το νέο διάταγμα ξέρει κανείς;;; Κατά........μηδενός!!! Ναί καλά διαβάζετε, το συγκεκριμένο φορολογικό είναι για τα σκουπίδια μιάς και παραβιάζει το Σύνταγμα, τα ανθρώπινα δικαιώματα ακόμα και την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ περί ανθρώπινων δικαιωμάτων!

Την σπουδαία αυτή είδηση την έμαθα απο ένα αρκετά γνωστό λογιστή ο οποίος διαμένει στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος παρεβρέθηκε στο Βελλίδιο εκθεσιακό κέντρο την 26/02/2011 με θέμα "Το Νέο Φορολογικό Σύστημα" και αφορούσε φυσικά τις διατάξεις του. Αφού αποκαλύφτηκαν λοιπόν τα μέτρα, επικράτησε σάλος διαμαρτυριών απο πολλούς παρευρισκόμενους (γνωστούς και άγνωστους) λογιστές, οι οποίοι (Δόξα Τον Κύριο) σάστησαν και διαμαρτυρήθηκαν.

Ο συγκέκριμένος λογιστής που λέτε, επειδή είναι σ'αυτό τον χώρο χρόνια και έχει αρκετά πάρε δώσε με βουλευτές και πολιτικούς ακούστε ΤΙ μου είπε και άρχισα "τις κωλοτούμπες". Η συγκεκριμένη νομοθεσία μπορεί να υπερψηφίστηκε απο τους βουλευτές και απ'όλα αυτά τα κωπρόσκυλα, μπορεί η Βουλή να είπε το ΝΑΙ του, μπορεί να έχει δημοσιευτεί και τελοσπάντων έχει γίνει ποια γνωστό ότι έτσι και χρωστάς ένα ευρώ την έκατσες αλλά μπορεί.....και να μην ισχύει καν?!?!? Ναί φυσικά δεν μπορεί να ισχύει για ένα και μόνο λόγο...Η ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ που είναι ο τελικός ελεγκτής οποιασδήποτε νομοθεσίας που βγαίνει απο την Βουλή, έκρινε ΑΚΥΡΟ το συγκεκριμένο διάταγμα για τους λόγους που αναφέρω στην αρχή του κειμένου :)
ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ κτλ. χαχα γαμάτο;

Για να γίνει λοιπόν δεκτό το νέο διάταγμα πρέπει να εγκριθεί απο την συγκεκριμένη επιτροπή και να τηρεί τους κανόνες και προϋποθέσεις των παραπάνων νόμων...δηλαδη; Πρέπει ο παπατζής των οικονομικών να ξανακάτσει και να τα ξαναγράψει σωστά αν θέλει να "περάσει την τάξη"....Και το ωραίο είναι εδώ....ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωρίζει ότι το παρόν διάταγμα είναι στην ουσία μία μπλόφα της κυβέρνησης των παπατζήδων για να φάνε τα λεφτά του κοσμάκη....Και για να σιγουρευτείτε μπορείτε να αναφερθείτε μάλιστα στους κανονισμούς του παγκόσμιου δικαίου και της Ε.Ε περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων που απλά και έμορφα λέει..."Απαγορεύεται η στέρηση ατομικής ελευθερίας ενός ατόμου για οικονομικές οφειλές προς το κράτος ή ιδιώτη" Με πιο απλά λόγια, χρωστάς στο κράτος; Στα @@ σου γιατί το μόνο που μπορούν να σε κάνουν είναι να σου επιβάλλουν χρηματικό πρόστιμο το οποίο φυσικά ΠΑΛΙ μπορείς να μην πληρώσεις και να μην σου κάνουν απολύτως τίποτα περαιτέρω.

Την είδηση αυτή ίσως δεν μπορώ να σας την τεκμηριώσω με στοιχεία αλλά όποιος έχει την θέληση μπορεί να το ερευνήσει και μόνος του.

Ε.Σ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου